Diensten

Informatie over en diensten van Isjed Ijaz Hussain
Als Nederlandse Pakistaanse Islamitische homoseksuele jongen is Isjed ervaringsdeskundige op al deze gebieden. Het samenvallen van deze factoren kan voor vele personen erg lastig zijn en hierdoor kunnen ze soms niet meer volledig participeren in de maatschappij. Voor hun omgeving is het vaak ook lastig om deze doelgroep te begrijpen en te accepteren. Nu is er een ontwikkeling gaande dat steeds meer personen uit deze doelgroep zich gaan inzetten voor deze doelgroep en Isjed doet dat op meerdere manieren.

Isjed heeft ruime ervaring en deskundigheid op het gebied van het werken met biculturele LHBT's. Isjed is 3,5 jaar coördinator geweest van de Veilige Haven in Amsterdam, project voor biculturele LHBT's, daar heeft Isjed onder andere het wereldcafé/de empowerment groep van de Veilige Haven geleid. Isjed heeft een team van vrijwilligers aangestuurd en het wereldcafé tot een succes gemaakt. Isjed was ook 3,5 jaar hulpverlener voor deze doelgroep en probeerde deze groep op meerdere manieren te ondersteunen en weerbaar(der) te maken.

Zijn deskundigheid over biculturele LHBT's heeft Isjed ook gedeeld met anderen door het deelnemen aan panels, geven van voorlichtingen, trainingen en workshops. Als professional en ervaringsdeskundige kent Isjed deze doelgroep erg goed en zet zich ook graag in voor deze doelgroep. Isjed was 7 jaar actief bij COC Midden Nederland en ging langs scholen om voorlichtingen over homoseksualiteit te geven.

Mocht u meer informatie willen of geïnteresseerd zijn in de deskundigheid van Isjed, schroom dan niet om hem te mailen. Dat kan via isjed.hussain@gmail.comisjed.hussain@gmail.com

| www.stichtingprismagroep.com | isjed.hussain@gmail.com |
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin