Prisma Groep - Empowerment

Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze nieuwe website:


For more info please visit our new website: 

https://www.stichtingprismagroep.com/empowerment-prisma-groep


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De Prisma groep is een groep voor biculturele en/of islamitische LHBT's in Utrecht en omgeving. Je kan hier terecht als je andere jongens en meiden wilt ontmoeten die een biculturele (Nederlandse en andere culturele) achtergrond hebben en homoseksueel, lesbisch, biseksueel of transgender zijn.

Het is een leuke groep waar we ook iedere keer inhoudelijke thema's hebben, zoals gastsprekers die hun persoonlijk verhaal komen vertellen en het gesprek met ons aangaan. De bijeenkomsten vinden plaats in het centrum van Utrecht, ongeveer eens in de drie weken op een donderdagavond. De coördinator en vrijwilligers zorgen voor de ontvangst, begeleiding en een maaltijd.

Voor meer informatie en ook om je aan te melden kan je mailen naar Isjed Ijaz Hussain, de coördinator van de groep, hij is te bereiken via mail: isjed.hussain@gmail.com.

Schroom niet en neem snel contact op, je zult merken dat het erg prettig is om personen te leren kennen die in een soortgelijke situatie als jij zitten.


| www.stichtingprismagroep.com | isjed.hussain@gmail.com |
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin